Όραμά του είναι να κάνει την πλαστική χειρουργική προσβάσιμη σε όλους. Εξού και η επιλογή του ονόματος kalidora για το ιατρείο του, που σημαίνει “το δώρο της ομορφιάς”.

Γεννηθείς στην Αθήνα, αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Άγιος Παύλος, απο το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος Pierce και από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ειδικεύτηκε στη χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο Αγία Όλγα και στην πλαστική χειρουργική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς οι Άγιοι Ανάργυροι, οπου εργάστηκε και μετέπειτα ως ειδικευμένος πλαστικός χειρουργός. Έχει διατελέσει υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Laser του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και medical director της εταιρείας Gamma Air Medical.

O Δρ. Μαραγκουδάκης έχει πολυετή εμπειρία ως υπεύθυνος εφαρμογών σε ιατρεία κέντρων κοσμητικής και ως χειρουργος μελος των plastic surgery teams Anagennisi και Safesurgery. Eπίσης είναι μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης του και συμμετέχει σε σειρά διεθνών μετεκπαιδεύσεων και σεμιναρίων.

Ο Δρ. Μαραγκουδάκης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επανορθωτική χειρουργική, τις αρχές της οποίας προσπαθεί και εφαρμόζει και στις αισθητικές περιπτώσεις με σκοπό το φυσικότερο δυνατό αποτέλεσμα.